Tröskel

Visste att dagens intervaller skulle bli tuffa då jag har vistats ute i solen från tidig morgon till sent in på dagen. Men det gick ändå bättre än förväntat. Lyckades hålla värmeslaget inom räckvidd och slapp en tung huvudvärk som så många gånger förr. 3×15 min tröskel fick avverkas efter MTB 20 i anrika Högbo, vilket är en bana som jag har kört många intervaller efter senaste månaden då jag successivt spenderar mer tid här för att övergå till permanent Högbo-bo om två veckor! Tycker även att jag har utvecklats efter de tuffa stigarna gentemot att plöja intervaller på en inomhuscykel eller grusvägar. Formeln: teknik + fart= BRA.

Helt plötsligt fick jag hästar på köpet också, härlig-t 🙂

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s