Stubben på Finmmark

Vaknade upp pigg och fräsch med en bra känsla innan Johan och Christian Persson hämtade upp mig. Trevlig resa med två härliga gossar gjorde så att jag glömde bort att det nalkades tävling. Självförtroendet var på topp sedan Engelbrektsturen och en fortsatt stabil och bra feeling därefter.

Starten gick och det var som vanligt hetsigt i början, framförallt efter asfalten. Startbacken dök plötsligt upp och jag blev förvånansvärt-riktigt-stum. Trodde att det skulle bli en tung dag, men kom igång bra efter några kilometer. Började att plocka på den stora klungan framför och såg Stefan Persson, Jonasson och Pelle dryga 100 m framför. Med andra ord den bästa trion att försöka haka på 😉

Laddade för fullt i en kurva och körde in i en stubbe som gav mig en riktigt fin flygtur deluxe. Gick bättre än förväntat pga kraschen men fick stanna någon minut och lägga om kedjan som fastnade rejält. Tack till farbrorn som  gav mig en skruvmejsel 🙂

Bestämde mig för att fortsätta och slog av på farten på slutet för att inte bränna allt krut då jag inte hade något att köra för – sparar mig till veckans träning istället.

Inget jag tjurade ihop över utan sådant som händer. Nya tag!

Katten: Tarzan var också lite trött efter en heldag

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s