Seg dag

Ingen rolig dag denna måndag minsann.  Känner av två veckor med hård träning och en liten mörbultad resa runt Finmmarksturen igår innehållande en krasch. Stel i kroppen men i övrigt är den klart åkbar igen.. ”tur att du är ung”; som morfar alltid säger.

En väldigt dryg sak är att planen var att komma topp 20 eller 15 igår så att jag fick extra poäng till totalen då 6 lopp av 9 räknas. Gårdagens poäng är inget att hurra för, hehe. Hade helst sluppit att köra en till då de går så långt ner i Sverige. Får suga på den karamellen ett tag…

En bild efter vurpan igår:

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s