Härlig dag

Kan inte klaga på denna onsdag. Idag är all personal tillbaka och vi startade med mingel och en föreläsning i den nyrenoverade Vallbacksskolan för 110 miljoner. Pengar är inte allt i världen, men nog gör det mycket iallafall. Eleverna lär inte klaga på den skolan vill jag lova.

Kl 11 kom en buss och hämtade oss för att ta oss ut till Högbo Bruk. Fick starta med buffé som får 5 av 5 stjärnor. Sedan fortsatte dagen med teambuilding efter ett flertal knepiga samarbetsövningar som var riktigt roliga. Ah.. just det! Fick frossa i deras härliga kak-mästerliga-buffé också.

Efter en fullproppad mage gick jag till gården medan personalen väntade på bussen och cyklade hem för att fortsätta tömma läggan. Effektivt att bränna av intervallerna på vägen hem så där. Ska försöka pendla en del under vintern för att snabbt bli av med träningen på ett effektivt sett.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s