Snart så

”Den som väntar på något gott, väntar alltid för länge”… eller i detta fall motsatsen då sjukan börjar att lida mot sitt slut. Har ej uppdaterat bloggen något under förkylningen då inte allt för spännande saker händer i allt snytande. Å andra är jag officiellt boende på landet i anrika Högbo, så det är klart extraordinärt att nämna.

Är betydligt fräschare nu och kan nog börja träna successivt lätt på måndag eller tisdag. Trodde det skulle bli en rejäl förkylning på 2 veckor eller mer då jag blev risig som bara den på direkten och varit sjukskriven 2 dagar under veckan som avklarats. Gäller att träna smart i början för att kunna avsluta säsongen med en pangtävling.

Fixat i gång rymdraket med b la kapat gaffelrör:

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s