Träna ikväll

Underbart att gå skriva en sådan rubrik.  Klättrar efter väggarna snart (gjort hela veckan). Fördelen att bli förkyld etc, är att motivationen uppgraderas ett snäpp. Spritter i kroppen att gå gasa på i skogarna igen – så här i slutet av säsongen.

Dock är det svårt att få till några pangben till SM då jag blev sjuk i nästan två veckor och har är fortfarande kvar en seg kropp. Pratade med tränaren och det kan nog bli att chansa inför SM. Dvs att gasa på hårt från början för att få ut så mycket kraft till mästerskapet och mest troligt bli sjuk efteråt. Kör hellre bra på SM än att åka halvbra och vara frisk efteråt. Det ska också fungera i praktiken, en svår ekvation med andra ord. Skitsamma! Är just nu bara glad att få komma igen, blir inte samma goa gubbe utan att få svettas på cykeln.

I vanliga fall brukar jag gå efter denna metod efter en sjukdom (tänk dig på cykeln i detta fall vilket ger längre tid):

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s