Kom igen

Testade att träna lugnt i tisdags men blev sämre i luftrören direkt efter vilket resulterade till en retsam hosta – ofrivillig vila i onsdags. Testade att cykla igår vilket gick bra och ingen värre hosta idag som ligger kvar på samma nivå. Mycket otur för min del i dagsläget, men ingenting i jämförelse vad andra får stå ut med för  hemskheter. Ett cykelpass i afton står på schemat med landvsvägscykeln som transport. Ett bra komplement för att hålla nere pulsen vilket är problematiskt för mig på min mtb då stigarna hägrar. ”Jag ska inte köra stig pga för hög puls”… det blir stig och flämtandet blir ett faktum.

Kroppen känns iallafall relativt pigg vilket är betryggande för självförtroendet. I övrigt har jag fått hem nya slitdelar till tävlingsraketen som ska bytas ut ikväll och imorgon. Den ska också säljas iväg under oktober, och för den som köper cykeln kommer då att få en fräsch raket.

SM i Långlopp närmar sig med stormsteg och jag har ej gett upp hoppet. Beslutet tas nog på måndag beroende på hur kroppen ter sig. Peppar, peppar!!

Nu är det iallafall fredag och cykling ikväll, känns underbart 🙂

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s