Bra pass

Inget bakslag idag, bra! Kastade i mig frukosten för att se starten av rullskidstävlingen i Högbo Bruk kl 10. Det var riktigt många med med ett startfält  på cirka 70 åkare kanske? Jimmy Jonsson ledde redan med minuten efter 3 km av 4 mil. Tror han också vann?

Hängde vid målområdet med Seppo som hade slängt upp ett tält från Intersport. Gasade sedan iväg efter MTB 20 där jag träffade en yngre kille som var student och nyinflyttad till Gävle. Visade stigarna runt 20 och MTB 15 vilket blev ett kanonpass. Riktigt skön kille och en talang på MTB som är ett komplement till hans satsning på skidor. Tjusningen med cykling att träffa nya människor spontant.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s