Tröskel efter SWE-cup i Högbo

Skön start på dagen med ett pass tillsammans med Seppo. Grusväg och lite stig på nya områden för min del. Svängde in på bruket efter cirka 1.30 h och då passade jag på att köra efter banan där finalen i Sverigecupen avgörs. Speciell bana, eller rättare sagt traditionell XC-bana som det var från början när cirkusen drog igång för denna sport. Blev toktrött redan efter 2 km då det är svåra stigpartier där ingen vila ges. En riktig brötig cykelåkning där starka ben och balans blir avgörande. Få gånger jag åkt igenom en sådan bana med denna svårighetsgrad efter stigar, trötthet är bara förnamnet. Om Magnus Palmberg väljer att toppa formen och ställa upp i elit, så lägger jag pengarna på honom pga banan.

Mina intervaller efter banan var inte så mycket att hurra för. Fick besked att jag varit sjuk så det bara visslar om det. Kändes som att lungorna skulle explodera. Å andra sidan är det en nyhet för mig att kunna öka tempot igen och jag kommer nog snart tillbaka.

Stor fix av cykeln igår:

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s