Race igår o.s.v.

Ett mega hopp mellan inläggen vilket inte är så produktivt, men å andra sidan produktiv på de övriga planen. Renoverar hus i Högbo med b.la. pappa som undsättning från Boden vilket underlättar  processen. Jobbar för att sedan smälla av ett hårt träningspass och sedan kliva in i huset och renovera till sent på kvällen, sedan: zzZzzz.

Inget bakslag av den hårda träningen efter förkylningen vilket är otroligt skönt (peppar, peppar). Började att träna förra helgen och har gasat på som bara den vilket är en chansning innan SM. Det får helt enkelt bära eller brista.

Vi la in sista deltävlingen ur Gästrikecupen igår på hemmaplan i Högbo som en genomkörare innan SM på söndag. Visste att kroppen är nerkörd samt seg sen sjukdomen, men trodde nog att det skulle gå bättre än detta. Hade lite för bra självförtroende i början och tog starten före Emil Linde m fl. Är jag i sämre form brukar jag ändå kunna haka på täten i 2-3 varv, nu höll det i 1 km. Har nog aldrig legat så där långt bak på en GC senaste två åren.  Men å andra sidan är det inte så konstigt! Var roligt att få tävla och känna på dess atmosfär igen. Vet att jag kan mycket bättre än detta!  Nu blir det vila och återhämtning under veckan så hoppas jag att kroppen vaknar till liv innan söndagen.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s