Inget SM

Säsongens största mål blev inte riktigt som planerat. SM i Långlopp skulle bli den andra tävlingen jag skulle toppa till. Den första toppningen blev till Engelbrektsturen där jag slogs om topp 10. Dock väldigt försvårat till SM då jag varit frisk lite över en vecka pga en lång förkylning innan, men hoppet inbefann sig för att kunna gasa på rejält.

Igår skulle jag åka till Örebro för att ta in på hotell cirka 2 km från startområdet. För att svänga höger till Örebro så blev det istället vänster till Gävle Sjukhus och in på akuten med min sambo Linda som sedan två dagar tillbaka gått med huvudvärk m.m. från helvetet. Blev kvar i många timmar och fick sedan åka hem igen. Något tal på SM blev det inte! Hade utan tvekan klassificerat mig som Sveriges sämsta pojkvän ifall jag hade åkt iväg och lämnat henne. Finns betydligt viktigare saker här i livet än cyklingen. Som tur är så går SM varje år 🙂

LYCKA till de som hittills har cyklat i 45 min. Hade gärna varit med och krigat på! Ska försöka ta mig iväg senare ikväll på ett förhoppningsvis längre pass.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s