Skrämma liv

… I denna blogg borde vara på tiden. Efter sista tävlingen var det skönt att ta en paus från allting som heter cykling. Har självklart tränat på i form av lite cykling och löpning samt små inslag av styrka. Märker även att kroppen blir trött och seg, sover länge på morgonen för att kroppen är van vid träning dagligen.

Okej! Kan erkänna att den inte är helt avslagen, verkligen inte. Underhåller mer än de senaste två åren efter säsongen. Planen är att vara i relativt god form när träningen startar igen. Testade att köra 4*4 min intervaller igår på landsvägscykeln och snittade 37 – 40 km/h under fyrorna och benen kändes förvånansvärt bra. Borde vara ok?

Har även sålt min förra tävlingscykel, likaså träningscykeln. Årets tävlingsraket är fixad och årets andra träning/tävlings cykel är beställd. Har fått hjälp med sponsring från annat håll (mer om det senare).

Renoverar då och då på huset vilket verkar vara klart för att flytta in till nästa helg, mycket skönt! Sammanfattningsvis en hel del bollar i luften just nu och fler dyker upp här framåt.

Skön känsla efter en hård sväng på cykeln igår i nya kläder:

image

image

Annonser

2 thoughts on “Skrämma liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s