Reflexbana

Seppo tog med mig på Högbo GIF skidträning på Västanåsen för att springa en bana som var pilad med reflexer igår. En otroligt kuperad och teknisk bana som mätte cirka 3 km per var, upp och ner. Pannlampan lyser mot reflexerna som i sin tur reflekterar tillbaka klart och tydligt så att du vet vart du ska springa. Annorlunda och en fantastisk rolig träningsmetod.

Har inte sprungit ett pass under cykel säsongen och hittills efter sista tävlingen har det blivit cirka 4 springpass. Första träningen fick jag så ont i ryggen då den var är ovan att jag var tvungen att besöka en kiropraktor för att sträcka ut stela muskler samt knäcka till en kota. Med några strechövningar var jag på banan igen.

Vi var 16 stycken som sprang första varvet lugnt för att sedan blåsa på sista två varven. Trodde jag skulle vara tvungen att ligga långt bak då skidjuniorerna brukar vara extremt snabba på att springa, och jag ovan. Men lyckades följa med två snabbingar och gneta på med Emil Hedlund och en riktigt vass- och lovande skidåkare. Jag blev trött, och glad över att få piska kroppen så där gött. Å andra sidan en träningsmetod jag är uppvuxen med. Still going strong 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s