Verkstad

Mycket fix med huset, men ack så fint det blir! Planen är att flytta in i huset till helgen. Att ha bott i lägenhet senaste 5 åren och att ha cyklingen som en stor del i livet har inte varit en dans på rosor.  Tänk er att smyga in med en skitig cykel efter nästan varje pass beroende på väder 5-6 gånger i veckan och mötas av bittra miner. Vilket jag förstår, vem vill ha lera i lägenhetshuset? Blir ofta att jag gruvar mig innan ett cykelpass då jag vet hur struligt allting blir. Jag menar; har aldrig haft tillgång till en vattenslang  under dessa år. Utan alltid varit tvungen att tvätta med en vattenhink eller en liten eldriven tvätt. För att inte tala om alla timmar av mekande i lägenheten.. fy blää!

Nu är det slut med sådant tjafs. Nu har jag tillgång till specifika arbetsutrymmen vilket underlättar mitt liv avsevärt. Det är de små sakerna som gör det 🙂

Detta är betydligt goare:

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s