Pannlampa & Mankans Nattcup

Snart är det dags att skicka på en massa lampor på cykeln och ut i höstmörkret om kvällarna. En riktigt rolig träningsmetod som får vem som helst att känna sig som ett barn igen. Därför tänkte jag testa och köra Mankans Nattcup som arrangeras under fyra tisdagar här framåt, har dock gått två stycken. Ska också testa min nya Spark 900 och se vad den går för under ett hårt race. Sista varvet avslutas efter Kemi som erhåller en väldigt hög teknisk bana där det gäller att hålla tungan rätt i mun, och betydligt svårare i mörker. Behöver en starkare lampa inser jag nu, får försöka köpa en bra under veckan.

Ska bli roligt med ett race trots att kroppen är i viloläge och på autopilot. Har å andra sidan hållet igång relativt bra. Är bra motstånd med bla Emil Linde, Johan Palmberg, Magnus Palmberg och namnen fortsätter, men desto roligare blir det. I skrivande stund känns jag långt efter dessa grabbar pga viloläget, men, men… Bara att passa på för min del då jag nästintill har krypavstånd till MTB-arenan 🙂

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s