Sömn och cykel

Få gånger jag har cyklat längre än vad jag har sovit. Blev ynka 1.30 h sömn inatt följt av intervaller på strax över 2 h. Skickade i mig två koppar kaffe och begav mig ut tidigt på morgonen medans solen kikade fram. Vädret levererade ett riktigt varm dag så att jag tillslut cyklade i kortärmat på slutet.

Har tränat på bra i veckan trots att säsongen är över. Planen är att köra Mankans Nattcup på tisdag och tänkte inte göra det allt för lätt för grabbarna. Tänkte iallafall försöka följa med innan banan: Kemi börjar, vilket är den svåraste delen och mäter cirka 6 km? Brukar dock visa sig att jag är bättre än mitt självförtroende för det mesta.

Blev en hel del jord- och grusvägar samt avslutningsvis stigpartier inne på bruket. Brände av några 30 sekundare under tiden vilket kändes i kroppen minsann. Däremot körde jag skiten ur kroppen igår lite omedvetet då planen var att cykla runt MTB-20 med 4×4 min intervaller. Brukar ta ungefär halva banan då de är över vilket visade sig vara tvärtom. Den sista fyran avslutade jag precis i mål och såg till min stora förvåning att jag hade gjort 8 upprepningar (glömde bort att jag ställt in det på min Garmin). Blev en krispig själ på slutet, men ack så skönt.

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s