Nattcup i tisdags

Glömde.. eller har rättare sagt inte haft tid att skriva från tisdagen pga en massa fix inför helgen. Jag och Linda tänkte inviga huset på bästa möjliga sätt med en inflyttningsfest för cirka 30 personer. Övernattande gäster kommer imorgon vilket ska bli otroligt roligt! Långa kvällar med att få huset i ett bra skick, vilket resulterar till en trött Mattias, i positiv anda.

Åter till ämnet. Tävlade i tisdags vilket var riktigt roligt, MEN jobbigt. Trodde att jag skulle kunna stå mig ganska bra då kroppen har svarat bra på intervaller under veckan trots viloläge. Låg trea i  starten tillsammans med Emil Linde, Johan Palmberg och Magnus Palmberg. Trots att det gick undan kändes det bra. PANG! Kom verkligheten ikapp mig och  insåg att det var ett tag sedan jag rastat kroppen så där hårt (sista LLC). Fick släppa och köra i ett eget tempo. För en som är ovan att köra med pannlampa i skogen och inte har alltför bra koll på banan, fick jag det ännu kämpigare. Missade bla fyra infarter på stigarna vilket är självförvållande, haha. Beslutade att inte skriva in tiden pga dessa felkörningar. Sjukt hur fort farten försvinner från kroppen på relativt kort tid. Hade inte en chans! Cyklade som en zombie eller bambi på hal is. Å andra sidan behövs det inte så lång tid heller att få fart i kroppen, vilket jag inte kommer göra än. Vet att jag kan köra fort när det behövs vilket jag har bevisat för mig själv under säsongen. Den kravlösa träningen fortsätter i cirka 3-4 veckor till medans andra har startat igång för längesen. Känner mig fortfarande lite less den hårda träningen samt tävlandet året om. Fortfarande njutningsfulla träningspass på schemat 🙂

Fick iallafall en påminnelse om hur mycket som krävs för att ligga där framme. 100% träning och 100% fokus som under säsongen 2015.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s