Tillbaka från Thailand

Kom hem igår från min bästa resa någonsin i Thailand tillsammans med Linda. Två helt underbara veckor med sol och värme efter en hektisk period. Semestern kom väldigt lägligt!

Jag hade som plan att springa mycket vilket inte blev riktigt som planerat då värmen snittade cirka 32 grader om dagarna i skuggan. Bästa tidpunkten var när solen började att gå ner. Då föll temperaturen med någon ynka grad, svettigt som bara den. Kan dock inte förstå hur det kan gå att cykla i en sådan värme? Å andra sidan hade jag velat cykla då miljön var magisk i djungeln samt backarna helt galet branta och långa. Yes! Saknade cykeln.. typ varje dag 🙂 Fick några löppas och styrka för benen och magen. Alltid nånting.

Idag har min första träningsdag inför säsongen 2016 sparkat igång. Tunga intervaller på hög kadens. Trodde att tekniken skulle vara ett minne blott och kroppen pigg  efter 2.5 veckas semester, men ack så fel. Snabbt förklarat: tvärtom. Tekniken satt fint och metodisk medan den fysiska prestationen uteblev. Känslan av att spy efter varje intervall hägrade. Var å andra sidan skönt att lyckas ta sig igenom smärtan och lägga ett kryss för första passet.

image

image

image

image

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s