Många fyror

Passet i onsdags gick bättre än i tisdags när det var dags att kriga mig igenom några upprepningar av de klassiska fyrorna. Blev trött som bara den, och pulsen högre än vanligt. Känslan efteråt är magisk, en svärm av euforiska impulser som jag inte känt av på länge efter att ha piskat kroppen. Ett tillstånd idrottsutövare oftast strävar efter. Ungefär som en narkoman?

Skrev ett långt inlägg om min förra säsong som var riktigt bra. Inlägget sparades dock inte vilket kommer att dröja ett tag innan jag åter får motivationen. Jag menar… har hittills dragit ut länge på det inlägget, men det kommer inom en snar framtid, I hope.

Ikväll är det intervaller och imorgon distans. Skriv ett inlägg om du vill slå följe imorgon under morgonen. Det känns förövrigt psykiskt att säsongen är igång. Träningen är minsann ingen barnlek vilket tär mycket på kroppen (brukar kännas bättre efter någon vecka då kroppen har acklimatiserat sig). Otroligt imponerad över de som har barn och tränar på en hög nivå, tummen upp 🙂

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s