In i bubbelibubblan

Åkte till Gävles CA:s klubblokal och rivde av dagens intervaller. Var lite sugen att kolla hur jag står mig i watt, och det var inga ruskiga siffror att skriva om. En bit kvar till nivån jag hade under vintern. Å andra sidan har jag börjat cirka en månad tidigare med hårda intervaller gentemot förra året.

Känner att jag har en bit kvar innan jag kommer in i det hela. Svårt att komma in i bubblan. Vem har sagt att det ska vara lätt? Så länge det är roligt så!

In i duschen och sedan bil hem till Högbo.  Hörs 🙂

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s