Distans och varg

Hårda intervaller igår som fredagsmys i form av 4×10 min följt av ett magnifikt distanspass tillsammans med Kemi tidigare idag. Klockan stannade på dryga 4 h vilket gick snabbt med sällskap, sol, torrt och nya vägar för min del. Cyklade på ett område där trion Palmerg lägger grund för sin snabbhet. I stort sett upp och ner på sköna stigar.

Precis innan vi skulle vika upp mot en lång backe fick vi se en jakthund jaga en stor tjädertupp, vilket vi snabbt konstaterade var en stor varg. Är så lycklig över att få uppleva ett sådant ögonblick. De är större än vad jag någonsin kunde föreställa mig, vilken  urkraft!

image

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s