Senaste dagarna

Blev ett litet glapp mellan inläggen där ett tag. Vet egentligen inte varför? Kanske många bollar i luften innan juletid. Jag har iallafall tränat på riktigt bra och tagit mig igenom varje pass med en positiv känsla och motivation till nästa dag.

Körde ett riktigt tufft pass i fredags som består av åtta minuter på tröskel, vila 2 min – upprepning 7 gånger. Får vilken människa som helst att öppna spjället. De watt jag snittade under mitten av februari förra året på likadana intervaller, gör jag redan nu, vilket är en skön känsla 🙂

Cyklade distans med Sebastian Kemi under helgen vilket blev väldigt lyckat trots att det var så blött. Den mannen är förövrigt stark vilket lovar gott inför hans säsong.

Idag är det styrkeintervaller som gäller. Har det skönt på jobbet under en tid framåt vilket ger mycket tid till träningen. Tänkte göra bort det passet tidigare denna morgon innan jag skulle in och planera, men sov visst bort den träningen. Dock skönt att få igen lite sömn. Tränar senare i eftermiddagen, inga konstigheter 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s