Bättre än på sommaren

Idag var det världsklass gällande underlaget för MTB-åkning. Sammanfattningsvis torrt överallt och stenhårt, t om torra asfalstvägar samt stigar som levererade en underbar dag. Det enda som var tråkigt var att gasa på själv, men det gick bra med tanke på alla fina stigar och en sol som tittade fram.

Fick ihop ganska prick fyra timmar under ett väldigt underligt pass. Första timmen var jag helt under ytan, trots den låga farten. Benen var helt stumma, precis som om jag  hade sprutat i mjölksyra med en spruta, huvudet var också matt och seg. Det släppte som tur var efter 2.30 h vilket är en bra bit in på passet. Resten av tiden gick finemang vilket var skönt för psyket. Kan bero på att inte cyklade bort mjölksyran igår efter passet?

Håller även mina tummar och tår för att inte bli sjuk då min sambo är mer förkyld än ett monster, för typ fjärde gången på 5 månader. Att cykla 4 h och tömma kroppen för att sedan möta ett förkylt monster är ingen barnlek för immunförsvaret vill jag lova. Peppar, peppar 🙂

   
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s