Monark 828e

image

Nu har jag tagit ett ytterligare steg i min satsning och köpt mig en Monark 828e Aktivitus Special 🚲. Efter att ha cyklat på en likadan i Gävle CA:s träningslokal så blev jag fast efter att ha cyklat på spinningcyklar senaste åren. Det jag fastnade mest för är: alltid jämnt motstånd, modifierad för att kännas som en vanlig cykel, lättare att ha koll på intensiteten med direkta watt och kadens m.m.

Även underlätta min vardag att träna hemma, vilket kommer att minimera allt  flängande överallt.

Ska träna på skönheten snart och fixa på styrlindan ikväll 🙂

* Är du sugen på en likadan eller 3n annan modell? Klicka här

image

image

Annonser

7 thoughts on “Monark 828e

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s