Fyror och Enervit

Får hjälp av Enervit till detta år med energi vilket underlättar avsevärt. Är inte 100 % sponsrad, utan får betala för produkterna till ett väldigt bra pris,  vilket jag tackar och bockar för. Har blivit väldigt beronde av energi i form av sportdryck och återhämtningsdryck senaste 1.5 åren då träningen sussecisvt trappats upp. Hinner inte att få i mig tillräckligt med energi varje dag, speciellt i slutet av veckan då det nalkas distans. Men nu har jag bunkrat upp rejält inför vintern:

image

Körde ett gäng fyror ikväll vilket var längesedan. 6 upprepningar stod på schemat vilket innebär 2 mindre än i vanliga fall. Kunde då testa att se hur jag ligger i watt: två sista intervallerna landade på ganska exakt 360 watt vilket jag antar är godkänt. Snittet på alla 6 var strax över 330 watt.

Imorgon blir det premiär när skidorna ska tas fram för säsongen. Hade gärna velat köra skate, men det finns bara klassiska spår. Skidor är en klar hemmaplan för då jag har tävlat från 6-20 år. Så inget blåbär på den fronten 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s