Skidor igen

Krigade mig igenom ett till distanspass på skidor trots gårdagens armar till spaghetti. Idag var det istället slarvsyslta av armarna som gav upp efter 30 min. Men som den kämpe jag är så avslutade jag passet strax under 2 h och knöt näven. Längtar att få åka den fria stilen och få hjälp av benen och vila på tekniken. I övrigt en bra dag som avslutades med lika lång snöskottning, hej då överkroppen.

Imorgon kliver jag på det vanliga schemat och då väntar ett par intervallpass på min Monark, gött!

* Ingen som har en Monark och vill svara på förra inläggets fråga? ☺

Helg av snö och skidor ⛷:

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s