Distans på skidor igår

Jag har inte haft roliga dagar sedan 4 h skidåkning under helgen pga ljumskarna. Vet sedan innan att man ska ta det lugnt på det första passet i en ny gren som du inte har utövat under en längre tid för att undvika slitage och smärta i muskler och leder. Har å andra sidan aldrig sagt att jag är vidare smart. Haltat mig fram sedan i söndags och sovit dåligt pga smärta. Har klarat av alla intervallpass på cykeln trots en smutta värk efteråt. Tyckte att det släppte en aning igår under dagen vilket var lämpligt till onsdagens distanspass. Oerhört skönt att skidåkningen finns som ett komplement för mig. Var inte sugen på att sitta inne eller ute på cykeln i 3 h. Utan fick istället bli på skidorna och den fria stilen fick bära mig fram. Är mycket starkare där, kan använda tekniken som ett hjälpmedel samt benen. Klart det sved i ljumskarna och musklerna pga slitage sedan helgen. Sjuksköterskan på jobbet beordrade 2 veckors vila från all fysisk aktivitet vilket jag tyckte kändes löjligt. Ibland behöver man inte känna efter så mycket. Tränade som vanligt och *wips* var det borta.

Lyckades att skejta 1.30 h igår på kvällen vilket kändes riktigt gött! Idag väntar en välförtjänt vilodag 🙂

Högbo öppnar de övriga spåren idag:

Spårstatus:
Spårinformationen uppdaterad: 2016-01-14 10.20

Spårprognos inför kommande dagar
Hela spårsystemet är nu öppet och preparerat med pistmaskin. Alla spår är preparerade för klassiskt och skate.

Arbete med omskyltning pågår men är inte klart.
FÖLJ DE STORA NYA VITA SKYLTARNA!

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s