Lite värme innan skidorna

Var bara 12 grader i huset denna morgon vilket fick kroppen att dra ihop sig som ett russin. Lite värme samt en omgång ved i kamin gjorde det hela bättre. Sitter i skrivande stund framför elden och värmer mig inför ett distanspass på skidorna. Glad över att ha så nära till Högbo bruk, glad över att få åka skidor i solen, glad för det jag har. I princip alla spår är öppna vilket blir en upplevelse i sig att få åka efter nya slingor.

Ifall det är någon som tycker att skidåkning inte är ett vidare komplement till cyklingen bör tänka om. Ser att världens bästa MTB-cyklist åker en hel del skidor (fria stilen). I förrgår brände han av ett distanspass på rakaterna i 3 h.

Hoppas att min kropp är fräschare idag.  Gjorde nog det sämsta intervallpasset igår på min underbara Monark. Benen dog redan efter 2 min och återhämtade sig aldrig vilket resulterade till ett helvete. Fick tömma alla depåer och blev helt färdig efteråt.. i fosterställning på soffan, när det nalkades fredagsmys vilket inte var så populärt hos min sambo. Hade sett framemot fredags intervaller då kroppen varit pigg. Låg cirka 25 watt under vad jag bukar prestera vilket är mycket. Igår gick det bara inte! Nya tag på skidorna.

Hittade en ny playlist på Spotify avsedd för cyklister. Testa:

image

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s