7 st 4:or på skidor

Glada Kanariefåglar vad härligt det var att köra intervaller på skidorna istället för att cykla inomhus i det där rummet som så många gånger förr. Än en gång skönt för psyket att blanda träningen  med något annat än skogsraketen. Blir lite mycket för min hjärna att bara cykla och cykla. Därför har jag bestämt att lägga in ett till pass på skidorna förutom på lördagar då det är distans. Onsdagar blir en dag i veckan då skidorna får jobba lite extra. Var lite orolig i början om kroppen skulle orka forceringen på skidorna då det var så många år sedan jag tävlade aktivt inom den sporten, samt svag i överkroppen. Men det gick galant. Blev t om imponerad över mig själv att dessutom bränna av så många fyror också. Hittade ett perfekt område i Högbo med många backar, så kallat Blixta-backarna. Kroppen var fräsch och jag bara flög fram, gott 🙂

Har dessutom blivit delägare av en häst tillsammans med Linda. Så nu har jag cyklar och en häst. Ån så länge föredrar jag att ratta en cykel.

En femårig, sjövild Vinnie:

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s