Vardagen

Söndag innebär vilodag som i vanlig ordning. Å andra sidan brukar det inte bli så mycket vila denna dag, då jag numera bor på en stor hästgård. Linda tyckte vi skulle utöka till en tredje häst idag, så… nu, blev det så. Resulterat till mycket extra arbete, *whioo*. Grejen är den också: gillar att träna mycket och vara igång dygnet runt. Därmed faller detta liv in väldigt bra. Jag finner en harmoni att cykla i skogen och att bo på landet, det blir liksom naturligt och samspelt.

Var jag fräsch igår efter 50 km skidor så kändes det idag. En liten annorlunda känsla då jag är van att benen är slut och att överkroppen är pigg. Nu är det en jämn trötthet för musklerna vilket är behagligt. Funderar även på att tävla i skidor nästa helg (fria stilen), hör och häpna! Är nog cirka 8 år sedan jag tävlade. Detta är alltså enbart för träningens skull, och för att det är roligt. Återkommer mer om detta under veckan ifall det blir av 🙂

Linda tränar hästen och jag får jobba:

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s