Blåst, blåst

Dålig på att uppdatera denna vecka. Startade veckan med att vara sliten och toppat med en till omgång sliten. En sådan start på veckan brukar i regel innebära en kamp mot motivationen. Förra veckan gick galant! Alla pass kändes bra och avslutande träningen för veckan blev 50 km skidor vilket också kändes stabilt. Ny vecka nya tag, nya möjligheter? Nja. Blev inte så när kroppen var sliten. Fokuset låg på att jobba och klara av alla pass på inomhyscykeln. När snön försvann blev jag arg, innebär att mitt miljöombyte gällande skidåkningen var över. Lyckades att klara av min pass på kvällarna, och efter det blev sängen samt sömnen ett faktum.

Fick till ett härligt distanspass igår med några från PP CYKEL vilket var fantastiskt underbart –  att slippa ta sig an vinden själv. Jag hade slitna ben som ni vet och fredagens intervaller gjorde inte saken bättre. Som tur gick det lugnt och harmoniskt, lucky! Min klocka stannade på 4.30 h vilket är en lång tid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s