Skam den som ger sig

Har varit utan min nya Monark 👑 senaste dagarna då jag hade strul med axeln m.m. vilket nu är åtgärdat tack vare bra service från Aktivitus! Gjorde dock en klassiker gällande av- och påmontering. (Se alltid till att hålla koll på hur saker och ting ska sitta innan det monteras på igen). Gick så där..! Spännet som sätter fast bromsbandet glömde jag memorera. Instruktionen i manualen visar en äldre version. Höll på att sammankoppla alla hjärnceller för att lösa denna matematiska ekvation. Övergick till Google och Youtube utan några resultat. Det enda jag behövde var en bild på hur spännet sitter, inte mer än så. Misslyckades att montera den själv, och efter 1 h & 20 min hittade jag en bild på spännet som i sin tur ledde till ett högt rop av: ”Ahaaa”. 3 sekunder senare var det åtgärdat och jag fick som belöning en pigg kropp som under styrkeintervaller som jag inte känt av på länge 🙂

Denna bild räddade mig:

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s