ZzZ…

Härliga torsdag innebär vilodag vilket alltid är lika skönt. Brukar försöka att få in så lite ärenden som möjligt och bara koppla av och ladda batterierna. Förra året planerade jag alltid in att göra tråkiga/slitsamma saker när det var vila, som att tvätta hela kvällen, vilket å andra sidan går lika bra att göra bort under träningspasset. Var även flitig på att avverka ärenden på stan och fixa samt snickra i hemmet. Nu har jag tänkt om på den fronten och gjort torsdagen till en sysslolös dag (fungerar inte alltid). Skön musik medans jag lagar god middag för att sedan koppla av framför en film eller serier är ett vinnande koncept – och viktigt för att kroppen ska orka med veckans alla äventyr. Tog mig friheten att ta en powernap precis, när hände det senast?

Igår blev det ett sent träningspass. Hade kvällsmöte och var hemma kring kl 19.30 för att snabbt koppla på skidorna och köra cirka 1.15 h med Seppo. Blev ett riktigt guldpass på Pay And Ski trots klockan. Bra förhållanden och skönt för psyket efter en lång och hektisk dag på jobbet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s