Sprätt i benen

Har varit sliten i cirka 2 veckor och varit tvungen att ta ut mig rejält efter varje pass för att helt enkelt ta mig igenom misären. Kände mig plötsligt pigg i tisdags och slapp ta ut mig som jag brukar göra. Distanspasset dagen efter blev kort med tanke på kvällsmötet. Torsdagen innebär vila där jag såg till att ta en powernap och lägga mig tidigt vilket jag i regel är bra på. Fredag igår, och där stod jag bredvid min Monark. Hemska åttor på schemat vilket innefattar lidande. Kände på en gång att kroppen var pigg. Tog mig igenom alla åttor med ett behag av kontroll. T om höga watt som följd. Tror detta är ett nytt rekord på denna intervallform vilket är ett gott tecken. Tänk vad lite vila, eventuellt släppa på träningen kan göra..

Har fixat mig en kompis under intervallerna:

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s