Bra helg

Började lördagen med att kliva upp tidigt för att göra bort träningen så att dagen blir lite längre. Tanken var att cykla distans, men ändrade mig kvällen innan och beslöt mig för att åka skidor. Dels för att det bör vara sista gången det går att åka på natursnö runt Högbo Bruk, då jag avser att tävla två stycken lopp. In med raketerna i bilen och framme vid skidområdet lika snabbt som nyckeln hinner dras om. Mycket med folk vilket alltid är en härlig känsla. Bommade dock att det var klassiska spår på Pay And Ski – ifall snön skulle vara för tungåkt efter naturspåren. Började med 15 km spåret och insåg snabbt att det var ett helvete.  Fick gå på tvåans växel i alla partier, t om utför. Min aggression blev för påtaglig så jag beslöt mig för att kliva av banan efter 60 min. Hade jag haft med mina klassiska skidor så hade det varit top notch med grymma förhållanden.

När jag var hemma drog jag en ett hårt pass på Monarken i 15 min. Kändes stabilt och ett värdigt avslut. Inte som planerat men bättre än ingenting.

Summering av helgen:

image

image

image

Har också bytt till en kortare styrstam på min Scott Scale 910. Även kapat gaffelröret 💪

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s