Ingen fatbike tävling

Riktigt tråkigt att det inte blev någon tävling till helgen. Hade varit roligt att testa kroppen när träningen och framstegen gått så bra sedan första december. Å ena sidan sidan har jag aldrig cyklat på en feting, kan lika gärna åka av banan efter 1 km. Å andra sidan ”cykel som cykel”.

Passade så bra till helgen. Linda jobbar dygn fredag-lördag vilket gynnade oss båda. Plus att det är skönare att tävla cirka 60 min än att nöta 4 h distans. Hoppas på mer snö här framåt så kanske det blir ett race ändå:

image

Får trösta mig med en semla eller två 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s