Nya intervaller

Har sedan förra veckan börjat med nya intervaller på måndagar och varannan onsdag. Förstnämnda dagen med en extra upprepning (plåga), och den sistnämnda dagen innehållande kortare intervaller – men jättejobbigt.

Det gick bra och kändes stabilt. Har haft 1.5 vecka där kroppen känts kanon. Testade att kolla watt på min 15 minutare i lördags efter ett misslyckat skidpass. Vilket landade på 342 Monark watt. Sedan ska väl vikten räknas in? Vet dock inte formeln på den. Använde mig av motståndet multiplicerat med snittkadansen (4.5 kp * 76 kadens= 342 watt). Försöker att fokusera på träningen och hålla mig borta från siffror och avancerade program på datorn. Men självklart viktigt och skönt med Monarken och dess exakta watt samt kadensmätare – underbar maskin 🙂

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s