Friday

Sitter och väntar på att kaffet ska bli klart med John Blund i hasarna. Hoppas på att koffeinet ska starta igång kroppen för att orka jobba klart det sista inför helgen. Har dock ett hårt träningspass ikväll, men det är jag van vid på fredagar. Tror det blir en bra dag!

Tänkte avsluta med något helt annat, lite omväxling med andra ord. Brukar 9 av 10 gånger hänvisa och relatera till cykling och träning. Denna gång till något som berör alla. Ett företag som jobbar med insamling för cancerforskning:

FORLIFE

Idéen till ForLife-projektet föddes då ett flertal närstående personer till oss, inom loppet av ett år, drabbades av olika typer av cancer. Vi bestämde oss då för att själva försöka vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning och detta är något som vi verkligen brinner för.

I vårt sortiment finns pärlarmband i läckra färger: med texten FORLIFE alternativt ZEROCANCER med valfritt mobilnummer på – tryggt för småbarnsföräldrar att sätta på sina barn vid t.ex. besök på stormarknader eller andra tillfällen då de kan ”springa bort”.

Var med och gör skillnad du också!

FORLIFE

Trevlig helg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s