Distans på skoter

Tänkte testa en ny träningsmetod som jag läst mycket om. Dvs distans på skotern istället för skidor eller cykel som i vanlig ordning. Planen var att köra minst 4 h för att få en ännu starkare bål och träna syreupptagningen. Alternativt avsluta med korta intervaller. Nä! Nu skriver jag bara strunt. Tog mig en vilodag igår och bryter den sedvanliga distansen under lördagen. Kände att det var viktigare att lägga tid på familjen och vänner uppe i norr som jag så sällan träffar. 1 år och 2 månader jag var här senast…

Tror det kommer att stärka min kropp med en extra vila. Passet på måndagen kommer att bli legendarisk. Blev dock skoter i en massa skönt puder tillsammans med Linda. Rejält tryck i denna maskin, helt galet. Försökte ratta den som cykeln… vilket blev tvärtom.

image

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s