Peppar, peppar

Blev en hektisk helg i Norrbotten med många intryck. Fick däremot vila ut benen rejält vilket kändes under kvällens pass. Pangben deluxe och ett bra styrkebesked. Då vet jag när kroppen levererar dåliga pass att farten finns där med lite vila.

En tråkig sak är att i princip alla vi träffade i Luleå och Boden var förkylda. Har haft en grym motståndskraft mot alla bakterier här i Gävleborg sedan augusti, helt sjukt faktiskt. Men nu har Linda än en gång blivit sjuk och jag har fått en rethosta som ej ger sig. Vilar ikväll eller tränar.. får se 🙂

Några bilder från gårdagen:

image

image

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s