Nya tag

Åkte tyvärr dit.. till träsket där förkylningarna hägrar. En seg bakterie denna gång. Friskförklarade mig igår men vaknade upp med taggtråd i halsen och en nypa trötthet. Sportlov nästa vecka vilket inefattar chans till mycket träning pga mitt yrke. Tänkte åka en skidtävling på tisdag, som jag längtat mycket till. Kommer dock inte att gå. Får kurera mig så gott jag kan. Det gäller alltid att ta fram de positiva aspekterna ur allting. Ska till fjällen V.11 vilket kommer att bli som ett mindre träningsläger hela den veckan. Skönt att ha gjort bort en förkyning innan dess!

Igår var jag uppe i rätten och vittnade. Juli 2014 blev jag påkörd av en man på motorcykel efter motionsslingan i Testebovallen när jag cyklade MTB och fick åka in till akuten med diverse skador. Missade cirka 3-4 veckor med träning och hade endast en vecka på mig att träna innan Cykelvasan. Ställde upp i halvdan form och fortfarande stygn kvar i knät, men lyckades åka in på 2 h 53 min. En seger för mig med tanke på allt elände innan. Skönt att få ett avslut på hela den historien igår.

Annonser

One thought on “Nya tag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s