Heja

Den norrländska bakterien från Luleå var inte att leka med. Har legat i feber under 2 dagar nu. Säkerligen nu också men har två Ipren i kroppen likt en skyddsbarriär. Fördelen med att bli så här förkyld är att det tar längre innan jag blir sjuk nästa gång. En mindre förkyning resulterar oftast varje gång till att jag åker dit efter tag igen. Nu hoppas jag att det dröjer länge. Skulle tro att jag kan träna om en vecka igen om jag har tur (länge dit)!!

Hinner å andra sidan göra andra saker. Som att rengöra min Gaggia Classic rejält med avkalkning och diverse rengöringsmedel. Förväntar mig espresso av världsklass under veckans gång.

image

image

Sitter även i skrivande stund och laddar upp inför att åka och hämta ytterligare en häst med Linda. Kommer att bli tre stycken pollar på gården. Ska köra hästtransport för första gången vilket inte är optimalt då jag är sjuk… men tur att det är relativt nära dit. Ska bli skönt att komma ut lite gentemot sovläge i soffan sedan fredagen, blä!

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s