Nöjd kille

image

En aningen nöjd kille på bilden som har fått träna. Då ska jag även sparka igång skrivandet igen efter att förkylningen släppt sitt grepp om mig. 11 dagar sedan jag cyklade (å hemska tider) och vad skönt det var att få ta an min Monark på nytt. Tränade igår vid närmare tanke, dock ett lätt styrkepass för att höja pulsen en aning. Alldeles precis cyklade jag lugnt i en timme vilket gick helt okej. Planen är att cykla max 2 h imorgon, inne eller ute beroende på vädret? För att sedan vila på söndag för att komma in i schemat och öppna spjället på måndag igen!

De 11 dagarna som har passerat gick över förväntan. Hade tränat mycket och hårt en längre tid vilket var ganska skönt för kroppen att få vila en sväng. Min sambo tyckte det var en underbar tid. Fått extra mycket hjälp i stallet och levererat middagar efter middagar likt Tommy Myllymäki.

Hoppas att jag gjort bort sjukdomarna  för en längre tid framåt. Borde ta en vecka innan kroppen kan  gasa som den ska.

Har hunnit lära mig att balansera på en träningsboll och druckit espresso under dagarna:

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s