Idre Fjäll imorgon

En kursiv tid innan vi äntligen åker iväg en vecka till anrika Idre… imorgon. Har bara vågar tränat lugnt denna vecka. Klassificerade mig som frisk förra veckan med har dragits, och har fortfarande en tendens till rethosta samt skrövlig i halsen. I övrigt är kroppen frisk och extremt pigg, menar en känsla av att det ständigt spritter i kroppen. Cyklade igår och drog av ett kortare men hårt intervallpass. Idag ville jag cykla lugnt i 2-3 h i världens mest magiska väder jag skådat på länge. Går emot mig själv och vilar idag för att få bot på bieffekterna av en lång frånvaro ala bakterier.

Har å andra sidan haft fullt upp hela dagen. Mycket att förbereda på gården då vi avlägsnar en vecka. Å ena sidan har vi fixat så att Lindas pappas kollar till läget, typ dygnet runt. Har kört in en massa ved och skyfflat hö i mängder m.m.

Cykeln fick sig en omgång kärlek inför veckan som kommer. Finns en väldigt lång backe på cirka 3 km? Som kringlar sig ner och upp till stugorna vi bor i. Planen är att gasa uppför backen 1-2 gånger samt ett längre distanspass på skidorna. Känns lyxigt att få klämma in dubbla pass, vilket i vanliga fall aldrig får plats i livet. Veckan som kommer är viktig, rejält viktig för mig. Den frånvaro jag har haft senaste tiden är inte ok.

Nya tag imorgon 💪

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s