Hård start i Idre

Anlände lite sent till Idre Fjäll igår. Packade ut sakerna och snabbt ut på skidorna med Seppo runt fjället. Första riktiga passet för mig på år och dagar. Kroppen var förvånansvärt pigg och skrapade ihop 1.15 h.

Vaknade upp efter en natt med halvtaskig sömn då jag längtade så mycket till att få kliva upp till det vackra landskapet. 06.30 blev klockan då kroppen flög upp ur sängen. Det regnade tyvärr på morgonen vilket gjorde föret till helvete. Vi började att ta oss runt en bana runt Idre på cirka 20 km. Tungt gick det i snön och backarna från helvetet gjorde inte saken bättre. Till vår stora glädje dök pistmaskinen upp sista 5 km och gjorde resan hem lättare. Fick slita idag, rejält! Å andra sidan inte så konstigt då jag varit sjuk. Förra året när jag var här brukade jag åka cirka 35 km på strax över 2 h. Nu var det inte lika lätt före, utan rundan på 20 km tog exakt lika lång tid.

Käkade en snabb lunch och hoppade upp på cykeln för att köra en gång uppför backen. Skrev att den var max 3 km i förra inlägget. Det visade sig att den var 11 km, uppmätt med bilen (sjukt lång). Tiden efter skidåkningen blev för lite. Satans sliten i kroppen nedför backen i världens vidrigaste slask. Vände efter halva backen och körde på. Gick över förväntan uppför dem hemska backarna! Hade en hjärtrytm jag aldrig haft på slutet av backen, och är jag rejält sliten nu. Var nog dumt att chocka kroppen så där….

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s