Bra dag och drag

Precis avslutat en runda bowling med gänget. Fixade två pass idag och är  mycket nöjd med det. Vaknade upp och var trött/sliten. Lutade åt ett pass för dagen men kroppen visade sig vara på hugget under skidåkningen runt fjället i strålande sol och helt magiska förhållanden. Körde på lugnt i 2 h och avslutade hårt uppför sista backen på 2 km. Samlade nya krafter efter lunchen och hoppade upp på cykeln. Är väldigt ovant att sitta på cykeln i en nedförsbacke i 20-30 min. Sådant ser jag bara på tv – Tour De France. Tog Inte hela backen idag, utan vände efter 6.5 km. Okej! Bara det är en fruktansvärt lång backe… för att inte tala om stigningen upp till vår stuga. Gick bra idag, t om snabbaste tiden för min del.

Imorgon blir det skidor på morgonen, det får räcka. Beslutade att stanna med de andra till söndag medans Linda åker hem. Bara att passa på när jag har dessa magiska förhållanden. Känner mig lyckligt lottad som har tillgång till denna sorts träning under veckan. Helt magnifikt är ordet 🙂

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s