Dubbelpass

Jag var lite klen igår då jag skulle ut och träna. Vaknade upp på natten och kände att benen samt kroppen inte var på topp (obehagskänsla). Brukar vara ett tecken på att kroppen är sliten då jag känner så där på natten. Hoppade upp på cykeln och rullade 23 min utför… känns bara underligt att åka utför under sådan lång tid..! Kroppen var trött bara av att rulla och första halvan av backen var inte att hurra för. Sista 2 km är det som mest höjdmeter, men blev lite piggare där, konstigt nog? Tog mig i mål utslagen som bara den. Andra passet skippade jag och åkte slalom istället.

Denna morgon startade jag med ett skatepass lugnt i 1.20 h. Sedan tryckte jag på i sista backen på 3 km, blev trött men ändå stark. Blir snart att cykla ett andra pass – måste bara samla lite mer energi. Tar inte hela backen utan vänder efter 6 km. Brukar hålla igen lite innan sista kilometer då det är så förbannat brant för att trycka på till jag ser rosa elefanter. Bör tilläggas att jag kör med dubb, suger rejält efter asfalten men bra träning.

Helt okej utsikt igår innan solen tackade för sig:

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s