Hej vad ”roligt”

Velade ifall jag skulle träna eller inte?- Då jag har avverkat ett ”träningsläger” i Idre Fjäll. Brukar alltid vara ett stort plus att vila 2 dagar efter en riktigt hård vecka för låta kroppen återhämta sig m.m. Har aldrig varit så mycket för att vila så hoppade upp på min Monark och gasade på. Kroppen kändes väldigt slö och sliten, men formaterade om hjärnan och gasade på. Plötsligt märker jag att trampningen säger stopp och sneglar ner mot kedjan och får syn på min nya Samsung att den ligger fast mellan drevet och kedjan. F*n så jag skrek! Pausade ett par minuter och försökte tänka bort eländet. Resulterade till att jag körde stenhårt på första intervallen och dog totalt… Fick avbryta passet – lär nog vara första för säsongen? Happ, så var jag utan mobil då… Kanon

  

Annonser

One thought on “Hej vad ”roligt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s