Utomhus & handtag

Premiär igår när då jag cyklade efter stigar när den sista pyttelilla av snön som fanns kvar försvann. Riktigt roligt att få gasa på igen, ungefär som att vara barn på nytt. Än en gång fick jag uppleva skillnaden mellan att cykla inomhus kontra utomhus. En helt annan puls då kadensen ständigt ändras. Tekniken satt ovanligt bra men behöver självklart mer kärlek.

Tänkte även passa på att tipsa om ett par riktigt bra handtag enligt mig, nämligen Esi Grip. Har kört med dessa handtag i 2 år nu och kommer aldrig att övergå till några andra. Just nu sitter det original handtag på min Scott Scale då jag i skrivande stund inte har några Esi-handtag hemma. Handtagen som så många andra är tunna med noll-dämpande-funktion och avger lättare skavsår på handflatorna samt en känsla av stelhet. Esi-handtagen är motsatsen till de beskrivna handtagen. Bra fäste och skönt skönt för lederna i handen vilket resulterar till en behagligare och snabbare körkänsla. Dämpningen i handtagen är väl det jag mest är ute efter, världsklass!

* Hemsida

Finns även i en ny modell:

image

Annonser

4 thoughts on “Utomhus & handtag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s