Nöter på

Än en gång ett uppehåll på sidan. Får skylla på att jag tränar mycket,  vilket jag å andra sidan gör. Har haft en bra period. Dock en smula sliten, inte i benen utan mest att tröttheten sitter i huvudet. Vissa morgnar tror jag att kroppen inte kommer att orka. Efter cirka 10 min in på passet känns det fräscht. Övriga tiden läggs till att fixa på gården vilket är ett projekt i sig, i positiv anda så klart. Renoverade insidan under hösten och nu ska utsidan få sin make-over.

Har cyklat på min nya Spark 900 senaste dagarna efter att ha cyklat stelt (Scale) under höst- och vinter. Går snabbare och smidigare efter stigarna, speciellt med mycket rötter och stenar. Däremot känner jag för första gången att en stel MTB är snabbare på vissa partier, och förstår varför vissa byter beroende på bana.

Hoppas på mer inlägg. Här kommer några bilder från senaste perioden:

image

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s